Dentsu Aegis

Interiér historického domu s kancelářemi

SAMOLEPICÍ FÓLIE / 95 m2 WALLDESIGNU / 14 DNÍ REALIZACE

Prostor kanceláří v historické budově v Celetné ulici, v samém centru Prahy, je velmi členitý, prostupuje čtyřmi podlažími a s množstvím kanceláří a propojujících chodeb vyžadoval vizuálně sjednotit. Protože bylo od počátku jasné, že zásah do tohoto prostoru musí být velmi citlivý, zvolil se koncept abstraktních barevných mozaiek, skládaných na místě bez předem připraveného návrhu, obdélník po obdélníku. Završením tohoto projektu byl návrh a přestavba celého prostoru recepce i s recepčním pultem.

Hala - 2NP
Hala - 2NP
Chodba - 3NP
Chodba - 3NP
Mozaika - detail
Mozaika - detail
Hlavní schodiště
Hlavní schodiště
Hlavní schodiště
Hlavní schodiště
Hlavní schodiště
Hlavní schodiště
Hlavní schodiště
Hlavní schodiště
Toalety
Toalety
Vedlejší schodiště
Vedlejší schodiště
Mozaika - detail
Mozaika - detail
Vstup od recepce - 2NP
Vstup od recepce - 2NP
Hala - 2NP
Hala - 2NP
Mozaika - detail
Mozaika - detail
Mozaika - detail
Mozaika - detail